JUŽNI VJETAR PROTIV KARLEUŠE: Ovome se niko nije nadao!

208

Svi članovi “Južnog vjetra“, osim Dragane Mirković, su žestoko uzvratili Jeleni Karleuši koja ih mjesecima vrijeđa u “Zvezdama Granda“. Pjevačica je na sebe navukla gnjev megapopularnog “Južnog vjetra“, za koje je rekla da su džiberi, seljoberi i šund muzičari. Ona je svjesno vrijeđala svoje kolege:

– Kada već pjevaš ove seljoberske pjesme, onda ih barem zakivaj kako one treba da se pjevaju, a ne ovako da mjaučeš. Ili rokaj kao Šemsa ili ne biraj Šemsine pjesme! Ovako, to je bilo mlako, a gluha nisi – rekla je JK u jednoj emisiji, a kada su je Aca Lukas i Snežana Đurišić upozorili da pazi šta priča, ona je nastavila:

– Pjesme “Južnog vjetra“ su džiberke, šund. Ako valjaju, kao što kažete, zašto ih nema na nacionalnoj televiziji. To su pjesme iz prošlog vijeka. Vi koji ih pjevate, nikada nećete biti zvijezde.

Prva je na ove uvrede odgovorila Šemsa:

– Njen komentar je bio u najmanju ruku neukusan i neznalački. Slušala sam je u Njemačkoj kada je pjevala moju pjesmu “Što me pitaš“ i šta da joj kažem, osim da napomenem da u cijeloj Srbiji publika luduje za tim, kako je rekla, jadom, pa tako i za mojim pjesmama – rekla je.



Kemal je uzvratio istom mjerom:

– Ona je dvorska luda u “Grandu“ i to klasična. Bogovi i age su uvijek imali dvorske lude koje, kada dođu gosti, skaču, udaraju se po glavi, rukama, nogama, urlaju… E to je Karleuša! Samo služi da zabavlja ljude, i ništa više! – iskren je Kemal.

Sinan je imao raspravu sa JK:

– Ispala je priča kako sam je ja napao u avionu. Bio sam u avionu, spavao sam i ona me uhvatila za rame. Zapitao sam se šta je sa njom, da li je normalna! Rekao sam joj: “Znači tvoj brat je džiber i seljober?“ Odgovorila je da nije mislila na mene kada je vrijeđala muziku “Južnog vjetra“ – izjavio je Sinan.

Dragana se sa Jelenom druži, pa nije htjela ništa da komentariše.

(Kurir)