On je sve traženi pjevač na privatnim slavljima!

215

Kada Vam se posreći da na samom početku karijere „ubodete“ hit, onda interesovanje za Vas i za medije i za nastupe preko noći postane veliko.Jedan od onih koji su imali sreće da odpevaju hit pjesmu je pjevač Sead, čija pjesma „Crne misli“ iz dana u dan postaje sve slušanija.

„Ja volim da se našalim da su te crne misli samo u pesmi, jer sve drugo je dobro i pod kontrolom.Još dok smo snimali u studiju, imali smo neku lijepu energiju, tako da smo negde već znali da će pjesma biti slušano, posebno što se svima koji su je čuli u studiju svidjela“-kaže Sead.

Zahvaljujući pesmi koja je postala veliki hit, Sead je postao jedan od najtraženijih pjevača.Interesovanje za njegove nastupe je veliko, kako za nastupe u klubovima, tako i za nastupe na privatnim slavljima, o čemu Sead kaže:

„Zovu sa svih strana i drago mi je zbog toga.Trudim se da se odazovem svima i za sada uspijevam u tome.Lijepo je kada te neko pozove da mu razveseliš privatno slavlje i puno mi je srce kada se ljudi odluče za mene“-tvrdi Sead.

Ono što je sigurno je da će Sead imati problem da nađe novu pjesmu, koja će na adekvatan način zamijeniti ovu, ali kako kaže ima vremena i ne žuri nigdje.