OVAKO SE ŠAKO OSVETIO MALOLJETNICI: Došla na njegov nastup u Beogradu, a Polumenta je…

224

Folker Šako Polumenta je posljednjih dana u žiži interesovanja javnosti zbog video-snimka koji je poslao maloljetnoj Mini V., a koji je ona objavila na svojim profilima na društvenim mrežama. Nakon ovog videa, u javnosti su osvanuli i drugi Šakini snimci, a pjevač je prvi put nakon skandala nastupio u Beogardu.

Zanimljivo je da je Mini bio zabranjen ulazak u klub u kojem je pjevao, a nastupu nisu mogli da prisustvuju ni oni koji su imali majice sa natpisima „Nedostaješ” i „Av, av”.

– Mina se najavila da će sa društvom doći u klub u kojem je u petak uveče nastupao Šako Polumenta. Obezbjeđenju je strogo rečeno da je ukoliko se pojavi ne pusti da uđe. Radnici obezbjeđenja su sve vrijeme motrili na svakog gosta i samo odabrana ekipa je mogla da prisustvuje nastupu. Mina se, koliko sam ja bio tamo, nije pojavila, a da li je kasnije došla, zaista ne znam. Čak i da se pojavila, ne bi mogla da uđe u klub – kaže naš izvor koji je dobro upućen u priču i dodaje:

– Ekipa od nekoliko ljudi je došla na nastup u majicama na kojima su bile poruke „Nedostaješ” i „Av, av”, a upravo je to Šako govorio djevojkama u snimcima koje im je slao. Kada ih je obezbjeđenje vidjelo, zaustavilo ih je pred ulazom i saopštilo da tako obučeni ne mogu da prisustvuju nastupu ovog folkera!

Prije nego što je ušao u klub, Šako je pozirao fotoreporterima, a kada su ga novinari zamolili da da izjavu povodom skandala, on je kratko rekao:

– Neka se zna prava istina. Ne mogu da oskrnave cijeli moj život, moj rad i tako dalje. Da ima nešto ružno u tome i da ima malo istine, ne bih bio ovdje na nastupu. Ja bih volio da napravimo jednu lijepu priču, a ne da se svađamo i psujemo. Ja sam ispunjen u životu i postigao sam dobre rezultate. Nije u redu da na svakom mjestu blate i mene, i moj privatni život, i moju karijeru. Da sam takav kakvim me predstavljaju, ne bih bio ovo što jesam – izjavio je Šako.

(Alo.rs)