GORI ARENA: Lukas opravdao titulu NAJVEĆE FOLK zvijezde na Balkanu!

280

Folk zvezda Aca Lukas večeras tradicionalno, kao i svake godine, održava svoj solistički koncert u Kombank areni. Spektakl je počeo pesmom “Voliš li me”.

Na koncertu Ace Lukasa bilo je više od 20.000 ljudi, koji su uživali u njegovim hitovima.

Svi su bili oduševljeni kada je na scenu izašao Mladen Vojičić Tifa, koji je izašao sa štapom i seo, pa onda izveo hitove “Lipe cvatu” i “21. vek”. Lukas je izveo i neke pesme svojih kolega, kao što su pesma grupe Galija “Digni ruku” i grupe Van Gog “Neko te ima noćas”.

Gost na Lukasovom koncertu bila je i Ana Bekuta, koja je otpevala pesmu Barbare Strejsend, a nakon toga i svoju pesmu “Zavoleh te”. Posle Bekute, Aci se na bini pridružio Dragan Stojković Bosanac, a on je pevao pesmu “Ne kuni me majko”. Kasnije je Marija Šerifović izvela svoju novu pesmu “Sama i nervozna”, a posle nje je Viki Miljković pevala “Crno na belo”.

Gost je bio i Slaven Đukanovic iz Podgorice i otpevao pesmu “Počnite bez mene”, kome je Aca napisao pesmu, koju za sada publika još nije čula.

Na kocertu se nižu hitovi: “Ne zanosim se ja”, “Dijabolik”, “Omaklo mi se”, “Bele ruže”, “Kafana na Balkanu”, “Ne rađaj grešnike” i druge…Ono što se može primetiti na nastupu su do sada neviđeni specijalni efekti. Aca je na binu izveo ćerku i kumicu, koje su sa njim otpevale pesmu “Reci”.

U loži su ga slušale supruga i ćerke.

“Želim da pozdravim nekoga. To su moje ćerke. I moja žena Sonja koju volim najviše!”, rekao je pevač.

Nakon pesme “Istina je da te lažem”, Lukas je otpevao pesmu sa početka svoje karijere “Pesma od bola”, a Aca je u jednom trenutku dopustio publici da peva, pa se Arena orila. Kasnije je Lukas na binu izveo pevača MC Stojana sa kojim ima duet “Kraljevi grada”.

Kurir