Srpska pjevačica šokirala priznanjem: Šabanova žena me je OTELA i strpala u GEPEK!

281

Maja Nikolić optužila je Gordanu, suprugu Šabana Šaulića, za kidnapovanje. Pevačica tvrdi da ju je žena kralja narodne muzike jednom prilikom gepekovala jer je poljubila njenog muža u usta.

– Goca ne može da podnese to što se družim sa Šabanom na snimanjima, pa me je gepekovala. Držala me je u gepeku 24 sata. Došao je Šaban i spasao mi život. Mogla sam da istrunem u tom gepeku. Nisam ja kriva što me Šaulić voli – rekla je pevačica na snimanju “Pinkovih zvezda”.

Malo posle toga Maja je promenila ploču:

– Rekla sam to jer sam imala neki razlog u tom momentu. Naravno da sam se našalila. Zar mislite da mene može neko da gepekuje? Svašta! Pogotovo ne Goca, koja je tako divna i super žena. Mnogo poštujem i nju i Šabana, a i veoma sam bliska sa njihovom ćerkom Ildom. Oni su izuzetna porodica i Goca se sigurno ne ljuti kada se Šaban i ja šalimo na snimanjima – izjavila je Nikolićeva za “Kurir”.

Šabanova supruga se pravdala da njen automobil nema gepek.

– Slatko sam se nasmejala kad sam čula šta je Maja Nikolić izjavila. Naravno da je to bila šala. Uostalom, moja kola i nemaju gepek – kroz osmeh nam je rekla Goca, dok je Šaban ostao nedostupan.

Maja Nikolić je izjavljivala kako Šaban gaji simpatije prema njoj jer je normalna i iskrena osoba.