26/04/2017 - 01:54


Neki Novi Klinci: Posljednja emisija drugog kruga donijela favorite takmičenja! Fatmir Sulejmani u žiriju!

 

Nema toga što djeca ne mogu iskrenije od odraslih. Svakog petka na TV ekranima dobijemo potvrdu u obliku show programa “Neki novi klinci. Ovoga petka 28. travnja/aprila od 20:50h na OBN-u, u posljednjoj emisiji drugog kruga, 7 kandidata tražit će svoj put za dalje sjajnim nastupima.

Djeca iz cijele regije svakoga tjedna oduševljavaju žiri u studiju i publiku pored TV ekrana. Osim što se ne libe ineterpretirati teške i velike hitove, natjecatelji do 16 godina pokazuju i što je show. Emotivna izvedba pjesme „Imaš me u šaci“ Aleksandre Kovač oduševila je sve članove žirija. No, jedan je dječak u prvim taktovima hita Šerifa Konjevića „Ima li malo ljubavi za mene“ dobio čak 5 glasova.

Prve su mu glasove podarili muške sudije uz očito divljenje voklanim manupulacijama. Vidjet ćemo interpretaciju pjesme „Izvini se“ Marije Šerifović na teen način, ali i mnoge druge zanimljive performanse. Fatmir Sulejmani se po prvi put u žirianju pridružio Ivani Selakov, Bojanu Maroviću, Marini Tadić, Kayi i povratniku Topalku. Čekaju ih teške odluke na kraju drugog kruga.

“Sve što trebate za uživanje petkom uz OBN je dobra volja, otvoreno srce i pojačan TV prijemnik,“ poručuju iz PR tima ove medijske kuće.

 
POVEZANO