ZARATILE: Zašto ne pričaju Milica Todorović i Milica Pavlović?!

285

Milica Pavlović i Milica Todorović nedavno su ušle u novi uskob. Inače, ni jedna ni druga pjevačica ne krije da nema baš neko posebno mišljenje o koleginici. A sada su se opet zakačile!

Naime, do nove svađe došlo je kada je vlasnik jednog poznatog beogradskog kluba kontaktirao menadžere obje pjevačice sa kojima je trebalo da ugovori datume nastupa.

Međutim, pošto je i jednoj i drugoj odgovaralo da to bude početkom aprila, što nije bilo moguće jer je jedna od njih morala da se ostavi za kasnije, svađa se zahuktala. Obje su svojim menadžerima jasno i glasno stavile do znanja da hoće početak aprila, što je napravilo problem.

Ipak, poslije nekoliko dana svađe, tenzije i rasprava odlučeno je da prva nastupa Milica Pavlović, a poslije nje Todorovićeva. Podsjetimo, njih dvije ne kriju da se nimalo ne simpatišu, čak su i na televiziji u jednoj emisiji javno rekle šta misle jedna o drugoj, pa je tako Milica Todorović izjavila da ne poznaje koleginicu i da nema potrebu ni da joj se javlja, na što joj je Pavlovićeva uzvratila da je odjednom mnoge kolege ne poznaju pošto ima gomilu hitova.

(Scandal)