Neki novi klinci: Milica Todorović rasplesala cijeli studio, kandidati briljirali!

696

Novi Klinci. Kandidati se trude dopasti žiriju i publici i izboriti 3. krug, a podršku će im, uz standardne članove žirija, dati i popularna Milica Todorović. Njena pozitivna enrgija naprosto plijeni, pa će i mladim pjevačima biti lakše podnijeti kritike.

Malim i onim nešto većim kandidatima, na raspolaganju je mnogo hitova, od evergreena do moderne domaće muzike. Ovoga petka ćut ćemo, po mišljenju gotovo sviju u studiju, do sada najbolje izvođenje legendarnog hita „Ružica si bila“ Bijelog dugmeta. Ova je pjesma rasplesala prisutne, a dobru atmosferu predvodila je naravno Milica Todorović.

Iako obožava sve vrste muzike, priznala je kako je rock pjesme najviše rasplešu. No nastavili su s plesom i kada je jedna od mladih pjevačica zapjevala hit Aleksadre Prijović „Sjenke“. Žiri je tijekom cijele ove epizode uživao u miksu muzičkih stilova i savršenih interpretacija, a odluku o prolasku u naredni krug nije bilo nimalo lako donijeti.

Ivona Dokić, Vanja Knežević, Erduan Azemi, Asim Jusufović, Anastasija Stanković, Sanja Kostić i Kristina Đoković su svojim specifičnim nastupima izborili nastavak natjecanja, svatko u svom segmentu muzike. Na koji način su to uspjeli saznajte u petak u 20:50h u programu TV OBN.