ĐANI ŠALJE ŽENU NA GRAND: Prebiću Sašu i Žiku ako mi Slađa ne prođe dobro!

324

Đani je riješio da kako zna i umije ugura svoju suprugu Slađanu u muzičko takmičenje Nikad nije kasno. Da joj se bar malo oduži za to što joj je prije više od dvije decenije upropastio karijeru.
Kako kažu njegovi prijatelji , nije mogao da se smiri dok Slađu nije natjerao da prestane da pjeva. A njoj se na Kosovu smiješila ozbilja muzička karijera…

– Bilo pa prošlo, sad idemo dalje. Nikad nije kasno je mnogo ozbiljna priča i kao stvorena za moju Slađu. Ima tamo da se pojavi , da zapjeva i ako ne prođe dobro, prebiću Sašu i Žiku – kaže Đani.

Prije nego se udala za Đanija Slađana je bila pjevačica. Hvaljena, tražena, lijepo plaćena. Pjevala je po lokalima i veseljima na Kosovu , u Srbiji, Bosni, a bilo je poziva i za tezge u inostranstvo.Petnaest godina je krčila svoj pjevački put, pekla zanat, strpljivo čekajući kada će doći trenutak kada će doći trenutak da konačno nešto sinimi.

I kada joj se sreća osmijehnula, kada je povjerovala da će njeno pjevačko umijeće ugledati svjetlost reklfektora, srela je Đanija i oprostila se od svojih snova. Zaljubila se i pozdravila sa pjesmom.

Kako kažu njihovi prijatelji, Đani je bio toliko ljubomoran da nije mogao da podnese da se oko Slađe stalno vrzmaju udvarači. Htio je pod svaku cijenu da je skloni iz kafane i u toj namjeri je uspio. Đani je napravio karijeru kakvu je želio, više nije ljubomoran kao nekad i Slađa može opet da pjeva. Svoju sreću se po svemu sudeći okušati u emisiji Nikad nije kasno te preko tog takmičenja najaviti povratak na estradu.

Scandal