ŽIRI OSTAO BEZ KOMENTARA: Njoj je Šaban predvidIo PRVO MJESTO u Pinkovim Zvezdama (VIDEO)

449

Večeras su u prvoj grupi led probile tri devojke, od kojih će dve proći u peti krug.

Prva se pred žirijem predstavila Sara Reljić, pesmom grupe “Bijelo dugme”, “Ružica si bila”.

– Fenomenalno. Devojka je pesmu koja izgleda toliko lagano otpevala lepim umilnim glasom. Otpevala si je od meraka. Fenomenalno pevaš – rekla je Maja.

– Nama je Sara zapala za oko, bogami, od početka. Svaki put kad se pojaviš, ti si sve bolja. To je ono što očekujemo, da napredujete i da nas ubedite da ste Pinkova zvezda. Sad si mi bila bolja nego ranije, bila si sjajna večeras – rekla je Dragana oduševljeno.

– Moram da se složim sa svime što njih dve kažu, jer te znaju duže. Odličan izbor pesme, bez obzira što je muška i što Alen Islamović u originalu izvodi na onaj svoj način, kreštasviji. Ti si to tako nežno donela, da sam pomislio da si ružica bila – našalio se Šašić.

– Saro ti si odlična, znaš da si moja ljubimica. Poznajem te i privatno, mnogo si dobra devojka, a čula sam te i u klubovima – rekla je Dara.

– Bogami Saro, ti si prava ružica. Istina je da si sve bolja i bolja. Valjda si razbila tu tremu. Lepo si otpevala, emotivno, nemam baš nikakvu zamerku. Uvek prva nastupaš u grupi, uvek si na toj prvoj zvezdi. Možda je to i sudbina. Lepo izgledaš, lepa si, pa šta ti drugo treba za Pinkove zvezde. Prava priča – rekao je Šaban.