HUMANA PINKOVA ZVEZDICA: Uplakana Marija Serdar pomogla BESKUĆNIKU, a evo koja pjevačica će joj se pridružiti (VIDEO)

355

Pobednicu prve sezone “Pinkovih zvezdica” potresla je tužna priča petnaestogodišnjeg beskućnika Hazira, za kojeg je čula u informativnim emisijama Pink televizije, pa je požela da mu pomogne.

– Išla sam kroz Knez Mihailovu, srela sam tog dečaka Hazira koji je već bio na portalima i u Pinku na vestima. Prvi dan sam ga slučajno srela, a drugi dan sam se tamo uputila namerno, da bih ga našla. Kupila sam mu da jede i ostavila neke pare da ima – ispričala je Marija u emisiji “Ekskluzivno” i dodala:

Htela sam da popričam sa njim, da vidim da li hoće da ide u neki dom, da se školuje. Želela bih da apelujem na sve ljude koji mogu da mu pomognu, da ga smestimo u neki dom – rekla je Marija pred kamerama, a onda se njenoj humanoj akciji priključila i Jelena Tomašević.

Podržavam Mariju Serdar i njen humani gest, pomoći ću i ja. Videću i ja šta treba da se donese i na koji način može da se pomogne – rekla je Jelena, što je oduševilo Mariju.

– Kada sam videla to na portalima, mene je to strašno potreslo, plakala sam i zamišljala kako je nekom od 15 godina ko nema kome da kaže:”Laku noć”, ko nema koga da zagrli – rekla je humana Pinkova zvezdica koja se nada da će uspeti da se izbori za Hazirovo bolje sutra.

Pink.rs