ŠOKANTNO:Popularna pjevačica u prepodnevnim satima kidnapovana u Bosni!

193

Vijest koja je uznemirila estradu i koja se širi brzinom svjetlosti je da je popularna pjevačica Tea Tairović juče kidnapovana u Bosni, po povratku sa snimanja spota za njenu novu pjesmu.

Tea se, prema riječima očevidaca, našla u pogrešnom trenutku na pogrešnom mjestu, kada je stala na jednoj pumpi, kako bi kupila nešta za piće.

Nekoliko minuta kasnije su joj s’leđa prišla dva maskirana muškarca, koja su očigledno imala namjeru da opljačkaju pumpu, ali su se, videvši poznatu pjevačicu, u poslednjem trenutku vjerovatno predomislili, stavili joj ruku na usta i nasilno odvezli do automobila, posle čega su pobjegli brzinom svjetlosti.

Kako smo saznali, otmičari još nisu kontaktirali nikog za otkup, pa se ne zna šta planiraju, ali se svi nadaju da će sve proći kako na najbezbolniji način po atraktivnu pjevačicu!

Da potsetimo, Tea se proslavila učešćem u jednom muzičkom takmičenju, posle čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.Prema planovima, pjevačica je trebala za koji dan da izda novu pjesmu, za koju je snimala spot.

Mnoge Teine kolege, koje su upoznate sa ovim slučajem su uplašene i zabrinute, a iako su prisutni prijavili ovaj slučaj policiji, ista nije mogla ništa uraditi po tom pitanju, obzirom da je po sredi prvoaprilska šala!