Neki Novi Klinci – omiljena obiteljska zabava petkom na OBN

337

Kako pokazuju rejtinzi, show Neki Novi Klinci omiljen je u BiH u svim dobnim skupinama. Najviše ga, naravno, gledaju obitelji sa djecom, kojima je to omiljena zabava na kraju tjedna. Iako je iza nas već jedna uspješna sezona, malih pjevača ne nedostaje.

Djeca su željna pokazati svoje talente i već od malena zauzeti mjesto male zvijezde koje im po rođenju pripada. Mladi kandidati su uvjereni u svoj talent i istraju u svojim naumima, pa se tako na pozornici mogu čuti svi muzički stilovi i sve vrste glasova. Njihove mlade godine en sprječavaju ih da pjevaju sve, od Jelene Tomašević pa do Nedeljka Bajića Baje.

I ovog petka u 20:50h na OBN-u nastavljamo fascinirati naše gledatelje najslađim natjecateljima! Pored talentiranih klinaca, sjajna šestorka žirija osvježena je novim licima od prošlog petka. U vruće stolice sjeli su: Bane Mojićević, Aleksandra Bursać, Marina Stefanović, Mirza Selimović, Bojan Marović i Steva Anđelković! Najbolje su svoj zadatak obavili: Dijana Čobić, Lizabet Biljali, Jovana Perišić, Ivana Orlović, Merjema Alihodžić i Jana Višnjić, ali ni ostali kandidati nisu se štedjeli.

U tijeku je i dalje drugi krug natjecanja, a do ljeta i finala ovog showa, preostalo je još dosta nastupa i borbe, sve do pobjede. BiH je prošle godine dala pobjednicu ovog showa, a i ove godine imamo jake adute za pobjedu. Navijajte za svoje favorite, a mi ćemo se pobrinuti da u vaše domove donesemo super zabavu.