JEDAN JE OD FAVORITA NA PINKOVIM ZVEZDAMA: Evo ko je najveća podrška Ismailu Deliji!

266

Nikšić je iznjedrio veliki broj talenata na različitim poljima stvaralaštva. Jedan od njih je i Ismail Delija, mladi muzičar koji je svoje interesovanje za ovaj vid stvaralaštva započeo još u periodu ranog djetinjstva, nastupajući na prestižnim muzičkim takmičenjima, na kojima je često nagrađivan. Najveću slavu je doživio pojavom na Pinkovom takmičenju za mlade ali ga je ove godine produkcija odlučila prebaciti u Pinkove Zvezde gdje bilježi ogroman uspjeh, te ga žiri smatra ogromnim potencijalom i favoritom.

Ismail je učesnik talent šou takmičenja „Pinkove zvezde“ u kojem, do sada, postiže izvanredne rezultate. Visoko kotiran od strane stručnog žirija počeo je graditi svoje mjesto na estradnom nebu u državi i regionu. Ovog momka, pored vidno lijepog odgoja i nesvakidašnje učtivosti, karakteriše i skromnost.

Najveća mu je podrška njegova sugrađanka koja nijedan njegov nastup ne propušta, ona za naš portal otkriva da je Ismail jako dobar i odgojen dečko i da može daleko dogurati u takmičenje te da on svim srcem vjeruje u njega.

Široko poznato muzičko takmičenje „Pinkove zvezde“ je u toku, i bez obzira na visok stepen konkurencije i istančane kriterijume, nesumnjivo, Ismail će zauzeti prestižno mjesto i stvoriti platformu na kojoj će izgraditi karijeru uglednog i poznatog pjevača, te ostvariti svoj san koji njeguje od ranog djetinjstva , rekla je njegova sugrađanka Vera Vučić Šundić.