MILICA TODOROVIĆ PRIZNALA: Još sam nevina!

242

Iako je uvijek vesela i pozitivna, Milica je u intervjuu za „Alo!” bila specijalno raspoložena. Ona je između ostalog ispričala da još nije izgubila nevinost, a da li se šalila ili je bila ozbiljna, nije nam otkrila do kraja intervjua. Todorovićeva je za početak ispričala koliko joj dolazak proljeća prija.

– Sve je lijepo i sve se budi, a ja ustajem u pet po podne. Vidiš, momak mi je danas rekao da je bio lijep dan – kaže nam na početku razgovora.

Na pitanje ko je najviše usrećuje i zašto voli proljeće, kaže:

– Proljeće budi neka osjećanja, razdragana sam sva… Cijela porodica mi je vesela, pa sam i ja. Ja sa sestrama i majkom imam grupu na društvenim mrežama koju odmah ujutru otvorim i zajedno se smijemo našim pričama.

Milica je u sličnom maniru nastavila da odgovara na sva naša pitanja. Razdragano i uz osmijeh. Pokušali smo da saznamo da li se sjeća svog prvog sek*a, međutim, pjevačica nas je šokirala odgovorom.

– Ja još nisam imala se*s – kaže Todorovićeva.

Potom su joj u pomoć priskočili prijatelji koji su se zatekli na licu mjesta, a Milica je na sav glas vikala:

– Ja sam nevina! Nevina! Tačnije, Nevena. Ovdje me svi zovu Nevena – kaže ona, što potvrđuju i njeni prijatelji, a jedan dodaje da je danas u trendu vraćanje nevinosti.

– Odeš kod ljekara i za 50 eura postaneš nevena. Ili stotku, ne znam koliko je sad – kaže nam on, a Todorovićeva se slaže:

– Trend je. Ne, ne, ja sam u trendu, ali sam sa modom posvađana. Stilisti se brinu za moj stajling, ali za tu vrstu mode se ne brinu – dodaje pjevačica.

Kada smo joj saopštili da važi za osobu koja je uvijek u trendu, te je pitali da li bi se podvrgla operaciji „vraćanja nevinosti”, pjevačica nam odgovara:

– Ne znam na šta misliš, danas je mnogo lijep dan. Stvarno ne mogu da pričam o tome, pogotovo ne o prvom sek*u. Razumi me – završava ona.

Međutim, pjevačica ovaj put nije kasnila na snimanje emisije, kao što povremeno radi, a kaže da je vlasnica „Grand produkcije“ ne bi nikada prekorila, čak i da kasni.

(Alo.rs)