TAJNI SASTANAK SA POPOVIĆEM: Zorica hoće da se vrati u Grand!

290

Nakon što je napustila Pinkove Zvezde jer više nije mogla da podnese prozivke Maje Nikolić koja je često umjela da pretjera u komentarima, Zorica Brunclik i njen muž Kemiš zakazali su sastanak sa Sašom Popovićem.

Kako saznaje Star njihov susret treba da se dogodi već za koji dan, a na sastanku će pričati o pjevačicinom povratku u Grand.

“Zorica više nije mogla da trpi provokacije od strane Maje Nikolić, pa je nakon razgovora sa suprugom odlučila da je najpametnije da napusti Pinkov šou. To su saopštili i čelnicima Pinka i objasnili im situaciju. Rastali su se u miru, a Zorica je poželjela da se vidi sa Popovićem i da popriča sa njim. S obzirom da uskoro planira da objavi novi album, najvjerovatnije će se sa Sašom sastati zbog toga, a ko zna, možda budu pregovarali i da se vrati u žiri Zvezda Granda” , priča naš izvor i dodaje:

“Saša nije zlopamtilo, zna odlično kako stvari na estradi funkcionišu. Ko god je želio da ode iz njegove kuće bio je slobodan, a isto tako, ko god je želio da se vrati, to mu je bilo omogućeno. Sve je to normalno u šou-biznisu.”

Podsjetimo, Zorica je u junu 2015. godine napustila žiri Zvezde Granda pred veliko finale, jer televizija Prva, po njenom mišljenju, nije na pravi način uradila reportažu sa njenog koncerta u Sarajevu.

Star