GLEDALI SMO GA U SREĆNIM LJUDIMA, A NISMO IMALI POJMA: Ovo je otac Slobode i Dragane Mićalović!

154

Domaću seriju “Srećni ljudi“ dobro znate, ali malo kome je poznato da je ulogu Kuce tumačio Dragan Mićalović, naš pozorišni, televizijski i filmski glumac i otac Slobode i Dragane Mićalović.

Dragan iza sebe ima veliki broj uspješno odigranih pozorišnih uloga za koje je bio nagrađivan. Radio je kao stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu.

Dragan Mićalović i njegova najmlađa kćerka Dragana imali su zajednički angažman u popularnoj tinejdž seriji „Sinđelići” u kojoj su bili – otac i kćerka. Glumac nije želio da mu se kćerke bave glumom, ali nije uspio da ih nagovori da ne kreću tatinim stopama.

– “Kada mi se danas jadaju zbog problema sa kojima se susreću, onda pomislim da sam bio u pravu što sam bio u pravu što sam ih odgovarao, ali kada vidim koliko su vrijedne i uspješne, pomislim da nema nijedne lake profesije i da su dobro odabrale. Gluma traži psihofizički jakog čovjeka i drago mi je što i u Slobodi i u Dragani vidim tu želju i volju da konstantno rade i napreduju“, rekao je Mićalović prošle godine u intervjuu za Hello.

(Noizz.rs)