Čovjek odnio televizor na servis jer sve vrijeme prikazuje samo Vučića

453

Petar Bogojević, arhitekta iz Beograda, podneo je reklamaciju na svoj TV uređaj i zatražio od prodavca da ga servisira zato što televizor sve vreme na svim programima prikazuje samo predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Kako je Bogojević naveo u zahtevu za reklamaciju, kvar se sastoji u tome što televizor emituje samo snimke Aleksandra Vučića iako je na raspolaganju više od 90 kanala.

– U početku sam mislio da se moj digitalni risiver zablokirao i da zato sve vreme prikazuje isti snimak. Nekoliko puta sam ga resetovao, ali nije pomoglo. Isključivao sam i uključivao televizor više puta, menjao kanale, čak koristio i staru i oprobanu tehniku da ga “lupim“ rukom ne bi li proradio, ali ništa nije pomoglo. Na kraju sam odlučio da iskoristim svoja potrošačka prava i zatražim od prodavca da servisira televizor ili mi da novi koji ne prikazuje sve vreme samo gospodina Vučića – naveo je Bogojević u izjavi za Njuz.

U servisu nismo mogli da dobijemo zvaničnu reakciju, ali nezvanično smo saznali da je u poslednje vreme prijavljen veliki broj televizora sa sličnim kvarom.

– Od momenta raspisivanja predsedničkih izbora do sada zabeležen je skok broja kvarova od preko 300 procenata, a ako imamo u vidu da taj broj ni ranije nije bio mali, postaje jasno da će servisi uskoro biti potpuno pretrpani – rekao je za Njuz stručnjak koji je insistirao na anonimnosti jer se, kako je rekao, boji da mu servis neće popraviti televizor ukoliko bude javno pod svojim imenom govorio o ovom problemu.

Njuz.net