Oglasio se i Grujić! Evo šta kaže o ponudi Dinama!

233

‘I zimus sam imao ponudu da odem na posudbu na šest mjeseci. Liverpool i ja smo ih odbili. Radilo se o Betisu, Liverpool računa na mene, a ja želim ostaviti trag na Anfieldu’

Htio sam dovesti za pet milijuna eura Andriju Živkovića, nisam uspio, a sad pokušavam pojačati Dinamo dovođenjem Marka Grujića na posudbu iz Liverpoola, rekao je prije nekoliko dana srbijanskim medijima Zdravko Mamić, a ono što je i Goal nedugo nakon toga pisao – da od transfera, odnosno posudbe neće biti ništa, potvrdio je i sam veznjak.

“U Dinamo sigurno neću otići. Nikada”, rekao je Marko Grujić za Kurir, a potom je objasnio da je u zimskom prijelaznom roku odbio i ponudu iz Španjolske.

“I zimus sam imao ponudu iz Španjolske da odem na posudbu na šest mjeseci. Liverpool i ja smo ih odbili. Radilo se o Betisu, klubu koji igra u Primeri. Liverpool računa na mene, a ja želim ostaviti trag na Anfieldu”.

Srpski se internacionalac tek vratio nakon ozljede tetive i u klubu zapravo ne razmišljaju o nekakvoj prodaji ili posudbi.

“Polako se vraćam na teren poslije ozljede. To je dobro, iako sam imao nešto slabije izdanje u drugom poluvremenu protiv Chelseaja. U klubu mi kažu da je to normalno s obzirom na okolnosti. Spreman sam, to je najvažnije, pa i za utakmice u Premier ligi”, istaknuo je Grujić.