Zastrašujuće vijesti o njegovoj smrti: Ekrem Jevrić je otrovan!

228

Popularna rijeliti zvijezda i čovjek koji je nasmijao veliki broj ljudi, kao i pjevač koji je sam napisao i otpjevao pjesmu “Kuća pos`o, pos`o kuća” za koju su čuli mnogi preminuo je prošle godine. Nakon njegove smrti pjevač Kemal Malovčić u intervjuu koji je jednom prilikom objavio “Express” odgovarao je i na nekaškakljiva pitanja.

O lošim odnosima između njega i starije kćerke Edite, poznate glumice u Njemačkoj i Austriji, Kemal je rekao:

“Ne znam više ni ko to piše i izmišlja. Ne znam u čemu je uopće problem. To nema nikakve veze ni sa mnom, a ni s njom. To je moje dijete koje sam izdržavao dok se školovala i postala glumica. Ona je moje prvo dijete, moja radost koja živi u Beču gdje i ja, u svakodnevnom smo kontaktu, tako da se i ona čudi tim pričama. Ona je danas odrasla žena sa 36 godina, a imam sina od 12 godina koji je opet na svoj način sva moja radost i posticaj u mom svakodnevnom životu. On me hrani pozitivnom energijom i tom nekom vječnom mladošću.”

Ekrema su otrovali

Kada su upitali Kemala Malovčića da li bi išao na Farmu, pjevač je prokomentarisao:

“Bože sačuvaj! Tamo idu samo oni koji imaju finansijskih problema, a ja sam situiran po svakom pitanju. Pa jadnog rahmetli Ekrema Jevrića kad je bio na Farmi su otrovali. On je tamo jeo svinjske noge.”

(Express)