Petrović brutalno spustio bivšem igraču Želje, pa najavio veliko pojačanje

264

“Sačekat ćemo današnji trening i donijeti odluku kako da osvježimo ekipu pred utakmicu. Sasvim je izvjesno da će biti nekih promjena”, kaže Petrović o Radniku…

Sandi Križman krajem siječnja dobio je raskid ugovor u Željezničaru, a kao razlog navedeno je manjak želje za radom. Problemi su za Križmana počeli još sredinom siječnja kada se na pripremama pojavio s viškom kilograma. Iako je prošlo mjesec i pol od njegovog odlaska s Grbavice, i potpisao za Koper, trener plavih Slavko Petrović danas je morao odgovarati na pitanje da li je njegov odlazak danas problem za njegovu momčad.

“Vidite da dečko ni tamo ne igra. On se umirovio i to je bila njegova odluka. Gubiti riječi o njemu bilo bi apsurdno”; rekao je Petrović pa s novinarima podijelio jednu lijepu vijest.

“Ivan Crnov uskoro će početi trenirati. Vjerujem da će biti veliko pojačanje.”

O uzvratnoj utamkici protiv Radnika na Grbavici u koju se ulazi s 2:2 Petrović je istaknuo:

“Poslije prve, moram priznati dobro odrađene utakmice protiv Radnika, gdje smo trebali doći do pobjede, imamo aktivan rezultat. Cilj je, naravno, dalje proći, a rezultat nam to dozvoljava. Što se tiče kadra, imamo 16 igrača i dva golmana koja mogu igrati u Kupu. Sačekat ćemo današnji trening i donijeti odluku kako da osvježimo ekipu pred utakmicu. Sasvim je izvjesno da će biti nekih promjena. U svakom slučaju, oni koji budu igrali, dati će sve od sebe.”