Zrinjski najavljuje osvetu Širokom: Igrali smo ispod svog nivoa!

218

Cilj je, naravno, dalje proći, a rezultat nam to dozvoljava, rekao je Slavko Petrović pa dodao: Ivan Crnov uskoro će početi trenirati. Vjerujem da će biti veliko pojačanje…

U srijedu se igraju uzvratne utakmice četvrtfinala kupa BiH, a Široki Brijeg pred svojim navijačima dočekuje Zrinjski. Pred Goranom Sablićem je utakmica sezone jer njegova momčad brani velikih 2:0 iz prve utakmice.

“Znamo da u Zrinjskom vjeruju da imaju izglede za prolaz usprkos našoj pobjedi u prvom susretu. Mi smo, pak, spremni za ovu jako važnu utakmicu i ponašat ćemo se kao da je 0:0. Sutra je idealna situacija da pokažu kako vrijede i ostvare želju navijača, klupskog vodstva i, na kraju krajeva, samih sebe te da izborimo plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu BiH.” rekao je Goran Sablić u najavi utakmice, a pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković je naglasio:

“Odigrali smo tu prvu utakmicu ispod našeg nivoa. Široki je iskoristio svaku našu manu koju smo pokazali u 90 minuta i sasvim zasluženo pobijedio. Ali sutra je nova utakmica i, kao što vidite u svjetskom nogometu, svakakvi su preokreti mogući. Mi smo maksimalno spremni i koncentrirani i idemo u Široki izboriti rezultat koji će nas odvesti u polufinale.”

Željezničar u Sarajevu dočekuje Radnik iz Bijeljine, a prva je utakmica završila 2:2.

“Poslije prve, moram priznati dobro odrađene utakmice protiv Radnika, gdje smo trebali doći do pobjede, imamo aktivan rezultat. Cilj je, naravno, dalje proći, a rezultat nam to dozvoljava. Što se tiče kadra, imamo 16 igrača i dva golmana koja mogu igrati u Kupu. Sačekat ćemo današnji trening i donijeti odluku kako da osvježimo ekipu pred utakmicu. Sasvim je izvjesno da će biti nekih promjena. U svakom slučaju, oni koji budu igrali, dati će sve od sebe,” kazao je na konferenciji za medije trener Želje Slavko Petrović, a potom je dodao:

“Ivan Crnov uskoro će početi trenirati. Vjerujem da će biti veliko pojačanje.”