Tri Dinamova prvotimca u reprezentaciji Hrvatske, dva u BiH!

211

Znači li to da je Lovren upitan? Dinamov stoper igra jako dobro, ali iza njega su tek četiri utakmice nakon teške ozljede…

I dok se čeka popis igrača koje je Ante Čačić pozvao za kvalifikacijsku utakmicu s Ukrajinom i prijateljsku s Estonijom, iz Dinama je procurilo da poziv stiže za trojicu plavih.

Tu je sasvim očekivano Josip Pivarić, pozvan je i Dominik Livaković, čini se da nema Domagoja Antolića, ali iznenadilo je treće ime – Marko Lešković.

Trenutačno, dok su Sigali i Benković ozlijeđeni, stožeri Dinamov stoper oporavio se od teške ozljede zbog koje je propustio prvi dio sezone i igra vrlo dobro na proljeće. No, to su tek četiri utakmice.

Lešković je triput bio u reprezentaciji: protiv Argentine i Gibraltara 2014., te Rusije ’15. Ovaj put to otvara pitanje hoće li Dejan Lovren biti pozvan, odnosno hoće li se oporaviti na vrijeme.

Stožerni stoperski par trebao bi biti Ćorluka – Vida, Tin Jedvaj ne može se požaliti na minutažu, dok je Matej Mitrović otkako je u Besiktasu odigrao tri utakmice u kupu (270 minuta) i tri u prvenstvu (114 minuta).

Dinamo će, tako, u reprezentativnoj stanci ostati bez trojice hrvatskih i dvojice bh. reprezentativaca Hodžića i Gojaka, a jedan je poziv stigao i u Hajduk.