Navala! Tisuću navijača Rijeke brodom stiže u Split!

214

Na trajektu Zadar više nema mjesta. Armada je popunila svih 1000 mjesta na brodu koji će navijače Rijeke u subotu prevoziti do Splita na derbi s Hajdukom…

Mjesta na Bijelom brodu više nema! Armada je u rekordnom roku popunila svih 1000 mjesta na trajektu Zadar koji će navijače vodeće momčadi Prve HNL odvesti na subotnji derbi s Hajdukom. Svi oni koji još nisu osigurali prijevoz do Splita za to će se sada morati pobrinuti u vlastitom aranžmanu.

Ulaznice će se, kako javlja Novi list, prodavati naknadno, a maksimalna cijena je 40 kuna. Hajduk je Rijeci prepustio 1245 ulaznica za Poljud, a u prodaji ih je još tek 200-tinjak.

S obzirom na izrazito malo vremena za organizaciju putovanja trajektom, mnogi su oko kluba s Rujevice bili skeptični kada je osvanula ideja s unajmljivanjem trajekta Zadar. Neki nisu vjerovali da će uspjeti napuniti trajekt, no opasno su se prevarili.

U samo dan i pol trajekt je rasprodan i Rijeka će na Poljudu imati glasnu podršku svojih navijača. Povratak s derbija zakazan je za nedjelju rano ujutro.