ŽIRI JOJ PORUČIO DA TREBA IĆI U ZVEZDA GRANDA: Jovana pjesmom “Što je moje to je samo moje” podigla cijeli studio na noge a Milica je snimala cijelo vrijeme (VIDEO)

302

Imamo još narodnjaka u današnjoj emisiji, ali ovog puta ženski narodnjaci! Četvrti duel bile su Jovana Jovanović i Angela Ivanovksa! Kandidatkinja pod rednim brojem jedan za sporiju pesmu odabrala je Silvanu Armenulić i pesmu “Srećo moja”, dok je devojčica iz Makedonije odabrala pesmu Ivane Selakov “Moje je ime sreća”! Žiri je uživao tokom prvih interpretacija, a zatim su usledile u brze pesme!

Jovana Jovanović, kojoj očigledno leže pravi narodnjaci, žiri je iznenadila sjajnim izvođenjem pesme Ane Bekute Što je moje, to je samo moje, a Milica Pavlović je ceo nastup zabeležila svojim mobilnim telefonom! Angela se opredelila za pesmu Aleksandre Prijović Totalna anestezija, i publika je već na prvim taktovima bila na nogama!

Na kraju njihovih interpretacija, Jovana je dobila pet pozitivnih glasova, dok je Angela dobila tri! Obe ih gledamo u baražu na kraju emisije!