EMIR HABIBOVIĆ ĆE SE ODUŠEVITI KAD ČUJE OVO: 11-godišnji dječak pokidao pjesmu “Prevara” , Milica izvadila novčanik da plati za ovu numeru (VIDEO)

682

U drugom duelu pevali su nam Goran Dimić i Antonio Ramčevski! Ova dva narodnjaka su ODUŠEVILA žiri! Već na prvo pevanje Gorana Dimića koji je odabrao pesmu prošlogodišnjeg finaliste takmičenja Zvezde Granda, Nikole Ajdinovića Šećera “Ponovo”, žiri je ostao šokiran, a Milica je čak želela da plati za ovu numeru. Međutim, onda je nastupio Antonio Ramčevski, koji je odabrao pesmu Emira Habibovića “Prevara”, i bacio žiri u rebus!

A onda kada pomislite da ne može bolje, klinci počnu da pevaju brze pesme! Goran je odabrao Đanija i “Sve mi tvoje nedostaje”, te su Bane i Milica već na prvim taktovima već bili na nogama, a onda je na scenu stupio Antonio koji je pevao pesmu Šabana Šaulića “Kraljice moga srca” koju je posvetio Marini Tadić!

U ovom duelu, Antonio je izašao kao pobednik jer se plasirao direktno u sledeći krug takmičenja, dok je Goran dobio četiri glasa, i slušaćemo ga u baražu na kraju emisije!