MELIHA IZ SREBRENIKA ODUVALA SVE U NNK: Otpjevala pjesmu “Deo prošlosti” toliko dobro da žiri nije vjerovao šta čuje! (VIDEO)

610

Krenuo je fantastični drugi krug, koji su otvorile dve princeze! U prvom duelu su nam se predstavile Meliha Fazlić i Teodora Jovanović! S obzirom da kandidati pevaju po dve pesme, ove dve klinceze su se za sporije pesme odlučile za fenomenalne balade!

Meliha je odabrala pesmu Marije Šerifović “Deo Prošlosti”, dok je Teodora otpevala Severininu pesmu “Alkaztraz”! Žiri je uživao tokom prvih interpretacija, a onda je krenula žurka! Kandidatkinja pod rednim brojem jedan, Meliha Fazlić odabrala je sjajnu pesmu “Carte Blanche”, i već na prve taktove žiri je počeo da đuska u svojim stolicama, dok je malena Teodora Jovanović odabrala “Luče” Milene Vučić!

Na sjajan način smo otvorili drugi krug, jer su i žiri i publika bila na nogama! Meliha je dobila svih šest glasova i plasirala se direktno u treći krug, dok je Teodora zaslužila dva glasa, i slušaćemo je u baražu na kraju emisije! Bravo devojčice!