Jedan od najboljih predstavnika Makedonije bio je popularan i prije 9 godina (VIDEO)

146

Za Kristijana Jovanova članovi žirija kažu da je jedan od najboljih predstavnika Makedonije u ovoj sezoni “Zvezda Granda”. Talentovani pevač iz Radovišta koji je dobio je komplimente za moćni vokal, boju glasa i scenski nastup, uspeo je da se plasira u treći krug najpopularnijeg takmičenja u regionu.

Šira publika Kristijana pamti po učešću u takmičenju “Operacija trijumf” 2008. godine kad je predstavljao Makedoniju i uspeo da postane jedan od 12 najboljih pevača sa Balkana. U emisiji „Najgori od sve dece”, Jovanov je otpevao pesmu „Ikona”, imitirao voditeljku Nikolinu Pišek i svojim šarmom i talentom uspeo da pridobije publiku. Iako je tada uspeo sebi da obezbedi popularnost i snimi nekoliko svojih pesama, on nije odustao od ambicije da postane zvezda.

“Pevam od svoje 14. godine i muzika je moja najveća ljubav. Drago mi je što sam prošao dalje u ‘Zvezdama Granda’ ali to što sam pokazao u drugom krugu nije bio moj maksimum. Potrudiću se da opravdam poverenje žirija u sledećem krugu”, rekao je Jovanov.

Pogledajte kako je izgledao njegov nastup pre devet godina i koliko se Kristijan promenio: