Dermamedic slavio prvi rođendan, a Maja Marijana osvojila glavnu nagradu!

327

Ako se osvrnu iza sebe, onda tim estetskog centra „Dermamedic“ na čelu sa doktoricom Marijom Ristanović, može da kaže da je imao ite kako uspješnu i radnu godinu.

Za samo godinu dana, uspjeli su da pridobiju naklonost i povjerenje pacijenata, ali i priliku da prihvate veliki izazov i postanu direktan dostributek „Neauvia“ filera za prostor cijele Bosne i Hercegovine.

U petak su, sa svojim prijateljima i saradnicima proslaviji prvi rođendan u hotelu “Drina” u Bijeljini, a na proslavi smo vidjeli i neke poznate ličnosti, koje vrlo rade koriste usluge ovog estetskog centra, među kojima su bili i Maja Marijana i Hame Nalić.

Doktorica Marija Ristanović, vlasnica i glavni doktor u ovom estetskom centru, ponosno je isekla tortu, koja je bila izradjena u obliku logoa „Dermamedica“, na kojoj je bilo pregršt igala, filera i špriceva.

„Zadovoljni smo svim onim što smo uradili i postigli u protekloj godini, ali isto tako moram da kažem da nas tk čeka velika odgovornost i rad, za visok standard koji smo postavili, jer treba održati isti.Naše osoblje, na čelu samnom se stalno edukuje i nadograđuje svoje znanje i to ćemo nastaviti i ubuduće da radimo.Trudimo se da uvijek budemo na korak ispred drugih.Za ovih godinu dana smo pokazali da smo uspjeli u našoj misiji i da možemo i znamo, što je vrlo bitno, bolje i jače“-rekla je ponosno doktorica Ristanović.

Povjerenje ovom estetskom centru su poklonile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i svjetski proslavljeni fudbaler Savo Milošević, zatim Maja Marijana, Hame Nalić, Sanela Vujnović, svjetski poznata manekenka Andjelija Vlahović i mnogi drugi.

Zanimljivo je da je na proslavi rođendana glavnu nagradu dobila Maja Marijana.

„Kada su izvukli broj koji je stajao na mom stolu, mnogi su me pitali da i je namešteno, ali obzirom da su brojevi izvlačeni, nije nikako moglo da se namesti.Pored toga i da sam htjela i mogla da namestim, svakako bih namestila neki drugi tretman, a ne popunjavanje usana, jer imam prirodno pune usne.Nagradu ću svakako iskoristiti i u dogovoru sa doktoricom Ristanović ćemo odabrati drugi tretman.Imam potpuno povjerenje u ljude iz estetskog centra „Dermamedic“, jer su stručni i inovativni.Sve što se novo radi na polju estetske medicine, možete dobiti u njihovom centru“-rekla nam je zadovoljno Maja Marijana.

Kako je bilo na proslavi njihovg prvog rođendana, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!