27/02/2017 - 16:46


Dermamedic slavio prvi ro─Ĺendan, a Maja Marijana osvojila glavnu nagradu!

 

Ako se osvrnu iza sebe, onda tim estetskog centra ÔÇ×DermamedicÔÇť na ─Źelu sa doktoricom Marijom Ristanovi─ç, mo┼że da ka┼że da je imao ite kako uspje┼ínu i radnu godinu.

Za samo godinu dana, uspjeli su da pridobiju naklonost i povjerenje pacijenata, ali i priliku da prihvate veliki izazov i postanu direktan dostributek ÔÇ×NeauviaÔÇť filera za prostor cijele Bosne i Hercegovine.

U petak su, sa svojim prijateljima i saradnicima proslaviji prvi ro─Ĺendan u hotelu “Drina” u Bijeljini, a na proslavi smo vidjeli i neke poznate li─Źnosti, koje vrlo rade koriste usluge ovog estetskog centra, me─Ĺu kojima su bili i Maja Marijana i Hame Nali─ç.

Doktorica Marija Ristanovi─ç, vlasnica i glavni doktor u ovom estetskom centru, ponosno je isekla tortu, koja je bila izradjena u obliku logoa ÔÇ×DermamedicaÔÇť, na kojoj je bilo pregr┼ít igala, filera i ┼ípriceva.

ÔÇ×Zadovoljni smo svim onim ┼íto smo uradili i postigli u protekloj godini, ali isto tako moram da ka┼żem da nas tk ─Źeka velika odgovornost i rad, za visok standard koji smo postavili, jer treba odr┼żati isti.Na┼íe osoblje, na ─Źelu samnom se stalno edukuje i nadogra─Ĺuje svoje znanje i to ─çemo nastaviti i ubudu─çe da radimo.Trudimo se da uvijek budemo na korak ispred drugih.Za ovih godinu dana smo pokazali da smo uspjeli u na┼íoj misiji i da mo┼żemo i znamo, ┼íto je vrlo bitno, bolje i ja─ŹeÔÇť-rekla je ponosno doktorica Ristanovi─ç.

Povjerenje ovom estetskom centru su poklonile mnoge poznate li─Źnosti, me─Ĺu kojima je i svjetski proslavljeni fudbaler Savo Milo┼íevi─ç, zatim Maja Marijana, Hame Nali─ç, Sanela Vujnovi─ç, svjetski poznata manekenka Andjelija Vlahovi─ç i mnogi drugi.

Zanimljivo je da je na proslavi ro─Ĺendana glavnu nagradu dobila Maja Marijana.

ÔÇ×Kada su izvukli broj koji je stajao na mom stolu, mnogi su me pitali da i je name┼íteno, ali obzirom da su brojevi izvla─Źeni, nije nikako moglo da se namesti.Pored toga i da sam htjela i mogla da namestim, svakako bih namestila neki drugi tretman, a ne popunjavanje usana, jer imam prirodno pune usne.Nagradu ─çu svakako iskoristiti i u dogovoru sa doktoricom Ristanovi─ç ─çemo odabrati drugi tretman.Imam potpuno povjerenje u ljude iz estetskog centra ÔÇ×DermamedicÔÇť, jer su stru─Źni i inovativni.Sve ┼íto se novo radi na polju estetske medicine, mo┼żete dobiti u njihovom centruÔÇť-rekla nam je zadovoljno Maja Marijana.

Kako je bilo na proslavi njihovg prvog ro─Ĺendana, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ