Dermamedic slavio prvi rođendan, a Maja Marijana osvojila glavnu nagradu!

8

Ako se osvrnu iza sebe, onda tim estetskog centra „Dermamedic“ na čelu sa doktoricom Marijom Ristanović, može da kaže da je imao ite kako uspješnu i radnu godinu.

Za samo godinu dana, uspjeli su da pridobiju naklonost i povjerenje pacijenata, ali i priliku da prihvate veliki izazov i postanu direktan dostributek „Neauvia“ filera za prostor cijele Bosne i Hercegovine.

U petak su, sa svojim prijateljima i saradnicima proslaviji prvi rođendan u hotelu “Drina” u Bijeljini, a na proslavi smo vidjeli i neke poznate ličnosti, koje vrlo rade koriste usluge ovog estetskog centra, među kojima su bili i Maja Marijana i Hame Nalić.

Doktorica Marija Ristanović, vlasnica i glavni doktor u ovom estetskom centru, ponosno je isekla tortu, koja je bila izradjena u obliku logoa „Dermamedica“, na kojoj je bilo pregršt igala, filera i špriceva.

„Zadovoljni smo svim onim što smo uradili i postigli u protekloj godini, ali isto tako moram da kažem da nas tk čeka velika odgovornost i rad, za visok standard koji smo postavili, jer treba održati isti.Naše osoblje, na čelu samnom se stalno edukuje i nadograđuje svoje znanje i to ćemo nastaviti i ubuduće da radimo.Trudimo se da uvijek budemo na korak ispred drugih.Za ovih godinu dana smo pokazali da smo uspjeli u našoj misiji i da možemo i znamo, što je vrlo bitno, bolje i jače“-rekla je ponosno doktorica Ristanović.

Povjerenje ovom estetskom centru su poklonile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i svjetski proslavljeni fudbaler Savo Milošević, zatim Maja Marijana, Hame Nalić, Sanela Vujnović, svjetski poznata manekenka Andjelija Vlahović i mnogi drugi.

Zanimljivo je da je na proslavi rođendana glavnu nagradu dobila Maja Marijana.

„Kada su izvukli broj koji je stajao na mom stolu, mnogi su me pitali da i je namešteno, ali obzirom da su brojevi izvlačeni, nije nikako moglo da se namesti.Pored toga i da sam htjela i mogla da namestim, svakako bih namestila neki drugi tretman, a ne popunjavanje usana, jer imam prirodno pune usne.Nagradu ću svakako iskoristiti i u dogovoru sa doktoricom Ristanović ćemo odabrati drugi tretman.Imam potpuno povjerenje u ljude iz estetskog centra „Dermamedic“, jer su stručni i inovativni.Sve što se novo radi na polju estetske medicine, možete dobiti u njihovom centru“-rekla nam je zadovoljno Maja Marijana.

Kako je bilo na proslavi njihovg prvog rođendana, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama!