KAĆA GRUJIĆ NAPRAVILA HAOS ZBOG RADE: Dokle ja da čekam umišljene zvijezde ?!

276

Kaća Grujić je u toku prošle nedjelje napravila opšti haos na snimanju jedne Grandove emisije kada je shvatila da je došla na vrijeme, a da ostali gosti kasne.

Tačnije, da Rada Manojlović kasni. Naime, tog dana su bila zakazana dva snimanja Grand specijala. Na prvom od 15 sati trebalo da se pojavio Rada, ali je po običaju kasnila 25 minuta, pa je snimanje pomjereno za 15:40. Kaća je pak imala zakazano snimanje u 17:30 i stigla je pola sata ranije, ali kada su je obavijestili da zbog kašnjenja kolega sve mora da se pomjeri za 18 sati, pobijesnila je Dokle ja više da čekam umišljene zvijezde, ovo stvarno više nema smisla, spremim se i dođem na vrijeme na snimanje, a izgubim cijeli dan. Nežim da se više ovo ponovoi, prenesite sve mojim kolegama, urlala je Kaća na oragnizatore emisije dok su je oni smirivali da nije do njih i da ode da se osvježi.

Kasnije se smirila kad se srela sa Radom na sceni. Rekla joj je da je njoj sve oprošteno budući da je kašnjenje njen zaštitni znak, ali i da je dobro prošla pošto bi neko drugi, koga toliko ne gotovi, nagrabusio.

Scandal