SAŠA POPOVIĆ RAZOČARAN: “Zvezde Granda su nezahvalne! Nekad su pjevali za 50 evra, a sad im je malo i 1000”

299

Saša Popović ne krije da se strašno razočarao u pojedine zvezde Granda koje je stvorila njegova produkcija. Kako se požalio, prije njegove pomoći i reklame koji su dobili zahvaljujući Grandu jedva da su zarađivali 50 evra za veče, a sada su im apetiti porasli, pa im je malo i 1.000 evra za nastup.

“Pojedina djeca, kada dođu kod nas, uvijek su na početku fini: Direktore, da li bismo mogli, hvala vam… Sve bude super, a onda za godinu dana Šta onaj Popović hoće!” , priča Saša o mladim pjevačima i dodaje da je mnogima sada mala zarada 1.000 evra po nastupu, što je po njegovom mišljenju nedopustivo.




“Odmah im onaj drugi čip u glavi proradi, imaju i onaj normalan čip. ali kad postanu malo slavni, onda im taj čip pregori, pa buja ovaj za slavu! E, tada ih pitam za koliko su radili prije Zvezda Granda, a oni kažu za 50 evra. Onda im objasim, super je to sve, ali sad pjevaš za 1.000 evra a onda čujem Pa neću da pjevam ispod 2.000! To stalno dešava!” , kaže Saša i dodaje da su Lepa Brena i Slatki greh radili sedam dana u nedjelji i da nikada nisu imali taj čip slave u glavi.

“Mi smo pjevali sedam dana u nedjelji zaredom, i niko nas nije žalio. Pa kako možeš reći da si umoran od pjevanja! Šta onda treba da kaže zemljoradnik koji kopa više od osam sati” , iskren je Popović.