Maja Marijana otkrila dugo čuvanu tajnu!

302

Poznata pjevačica Maja Marijana ite kako zna da sakrije po neku tajnu, međutim mi ne bi bili mi, kada takve tajne ne bi potkrili.

Naime, Maja već dugo vremena planira da uradi botox čela, ali kako ima je malo onih kojima vjeruje, do sada nije ni pokušavala tako nešta.Ipak, skupila je hrabrost i pobijedila i nepoverenje u doktore estetske medicine i strah od igle.

Maja je poznata kao neko ko brine o svom izgledu i ko se hrani zdravo, a kao i svaka žena voli da izgleda lijepo, pa nam je otkrila kako je uspjela da da pobjedi neke strahove i nedoumice.

„Znam nekoliko prijateljica, a medju njima ima i koleginica, koje nisu bile zadovoljne nekim estetskim tretmanima, pa je strah dolazio i sa te strane dodatno.Međutim, za doktoricu Mariju Ristanović sam saznala od jedne prijateljice koja ide kod njih na tretmane,a i rekle su mi i neke koleginice koje su išle u estetski centar „Dermamedic“ kod doktorice i bile su izuzetno zadovoljne.Tako da sam konačno uspjela da pobedim to nepoverenje i da se prepustim stručnim rukama doktorice Marije“-otkrila nam je Maja.

Ono što smo saznali je da mnoge Majine koleginice idu u Bijeljinu u estetski centar „Dermamedic“ i za to postoje dva razloga.Prvi je to što je doktorica Marija Ristanović izuzetan stručnjak u oblasti estetske medicine, a drugi je taj što je centar nalazi u Bijeljini, pa je mnogo lakše sakriti odlazak tamo, nego u neki estetski centar u Beogradu.Međutim, pored Maje, ima još poznatih pjevačica, ali i sportista i političara, koji su javno priznali da su bili u ovom estetskom centru.