ŠEMSA PONOVO UZVRATILA KARLEUŠI: Jelena krije da je pjevala po kafanama, tu se čak jela janjetina od koje se ona kao ježi

266

Šemsa Suljaković je neko ko je više nego kompetentan da komentira aktuelnu regionalnu scenu. Iza nje je više od 40 godina rada, pregršt koncerata, na stotine pjesama. A u svemu tome, slava je nije ponijela. Ostala je prisebna , na zemlji te neko ko se rado druži sa mlađim kolegama.

Nakon što je Jelena Karleuša u Zvezdama Granda njene pjesme nazvala seljačkim Šemsa joj nije ostala dužna te je odmah uzvratila još jače. Naime, Šemsa je otkrila neke detalje koje bi Karleuša najrađe da izbriše iz svog života.

– Ja bih da je demantiram, pa bih joj osvježila sjećanje na njeno gostovanje u sarajevskom restoranu Bazeni u kojem gosti tog objekta najčešće uživaju u muzici za stolom na kojem je i iće i piće, bolje rečeno mezetluci pa čak i ta janjetina od koje ona kao tobože ježi. Jelena kao ne voli da pjeva u takvom ambijentu, u kafani su se mnogi pjevači formirali i postali poznati a i dan danas pjevaju u istim ti ambijentima – kaže Šemsa.