Ovo je razlog zašta su poznati poklonili povjerenje „Dermamedicu“!

257

Jedan od prvih koji je posećivao estetski centar „Dermamedic“, bio je Savo Milošević.Ovom svjetski proslavljenom fudbalera, nije bilo mrsko da se zbog boljeg izgleda, provoza do rodne Bijeljine, kako bi uradio neki od mnogobrojnih tretmana koji nudi ovaj estetski centar.

„Izuzetno cenim osoblje ovog centra, na čelu sa doktoricom Marijom Ristanović i nije mi problem da prijeđem stotinjak kilometara, kako bi došao na pravo mjesto za sebe i odradio bez razmišljanja neki od tretmana, jer znam da sve što rade je izuzetno kvalitetno i stručno, što je meni jako bitno“-priznao je jednom prilikom Savo.

Pored njega, ovom estetskom centru povjerenje su ukazali i pjevačica Sanela Vujnović, manekenka Vana Simić, pjevač Miloš Bojanić, kao i svjetski priznat fotomodel Andjela Vlahović.

Ono što je sasvim sigurno je da svi ovi ljudi imaju ite kako razloga da vjeruju estetskom centru Dermamedic“, jer pored stručnosti doktorice Marije Ristanović, ovaj estetski centar je i generalni distributer filera „Neauvia“.

Radi se o najkvalitetnijim filerima sa kojima se rade mnogobrojni tretmani za ljepotu i podmlađivanje.U pitanju su fileri organske proizvodnje, što svakako daje na značaju.

Estetski centar „Dermamedic“ se nalazi u Bijeljini, tačnije u Atinskoj ulici na broju 6, a brojevi telefona na koje možete dobiti sve informacije su 055/204-144 i 065/388-732

Ukoliko posetite ovaj estetski centar, svakako ćete primjetiti razliku!