Rada zbog Harisa upala u velike dugove!

248

U životu Rade Manojlović mnogo toga se promijenilo otkako je uplovila u ljubavnu vezu s Harisom Berkovićem. Pjevačica je zbog njega prestala da pije lijekove za smirenje, postala je sretnija i zadovoljnija sobom, ali ljubav s pobjednikom „Zvezda Granda“ je i skupo košta, piše Express Magazin.

Kako je otkrila, zbog Harisa je napravila nesvakidašnji račun za mobilni telefon.

– Staru godinu završavam sretna, ali u novu ulazim s dugovima. Potrošila sam grdne pare na roaming. Račun za telefon mi je preko 2.000 eura! To je zato što sam non-stop na vezi s Harisom (smijeh).

Ali ljubav preko žice nije bila dovoljna, pa je Rada sredinom mjeseca na nekoliko dana odletjela do SAD-a samo da bi se vidjela s Berkovićem. Pitamo je kako joj je bilo…

– Uh, ne dirajte rane moje, ne budite uspomene. Bilo mi je prelijepo. Četiri dana smo proveli na Floridi. Eto šta mi uradi ljubav, da na pet dana odem iz Srbije. Jeste da sam tamo odmorila dušu i tijelo, ali ne volim da letim avionom. Ovo sigurno ne bih uradila ni zbog koga drugog! S Momirom (Gajićem) bila sam tri godine i nisam otišla u Tursku, gdje je radio, a ni zbog Milana (Stankovića) nisam išla u Oslo. S Harisom je ljubav prava. On mi pokazuje to isto i, kada neko iste stvari i ludosti radi zbog tebe, onda ne možeš da ne uzvratiš. Mami te, vuče te, želiš da uradiš sve za tog muškarca. Sada jedva čekam da se vrati i da budemo zajedno. Zbog njega nisam noćima spavala, ali ne zbog ljubomore i brige, već zato što smo se tada stalno zvali i dopisivali.