ZABLISTAO NA SCENI ZVEZDA GRANDA: Kome smeta Adnan Nezirov?

205

Adnnan Nezirov, popularni pjevač iz Bihaća, veliku slavu stekao je preko noći kada je odnio pobjedu na Hayatovom muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti Ti“. Iako se prijavio isključivo i samo kao podrška sestri Dženani koja se također pored brata našla u finalu ovog šoua, Nezirov je na samom kraju zasluženo pobijedio, a ona je njegovu pobjedu slavila baš kao svoju.

Međutim, njegovi brojni fanovi koji su sve ove godine bili uz njega i sa radošću čekali svaki njegov nastup, sada imaju šansu da ga opet gledaju kao takmičara, i to u „Zvezdama Granda“!

– Mnogo mojih prijatelja me je nagovaralo da se prijavim na „Zvezde Granda“ iako iza sebe imam karijeru. U početku sam odbijao i da razmišljam o takvoj mogućnosti, ali nedavno sam odlučio kako nemam ništa da izgubim ukoliko se pojavim i na Grandovoj sceni.




Već sam nastupio u prvom krugu i sve je bilo odlično. Žiri je bio oduševljen mojim nastupom i to me mnogo raduje. Smatram kako sam ambiciozna osoba i želim da ovo takmičenje bude jedna dobra i pozitivna priča – kazao nam je popularni Bišćanin te dodao kako nije pjevao svoje pjesme nego je birao hitove svojih kolega, ali ko zna, možda u nekom od narednih krugova zapjeva i pokoji singl iz svoje sehare.

Na račun njegovog nastupa u Zvezdama Granda stiglo je mnogo pohvala ali i kritika, mnogi su mu zamjerili što se prijavio jer smatraju da je on ozbiljan pjevač da bi se takmičio sa ostalim učesnicima.

– Život je borba i brzo prođe..svi se borimo za sebe i svako ima svoju nafaku..ja smatram da se nisam dovoljno proslavio onoliko koliko sam zaslužio..znao sam da me volite,ali ovoliko….??? Zbog toga sam ja bogat čovjek..zbog Vas..a sve ostalo je prolazno…voli vas vaš Ado – napisao je pjevač.