Viki bijesna na Mariju: Tebe štiti Saša Popović, zato se bahato ponašaš!

142

Svađe i prozivke u Zvezdama Granda postaju sve žustrije! Iako je Viki Miljković važila za najsmirenijeg člana žirija, i njoj je prekipelo, pa više nikome ne ćuti! Osim što je odbrusila Ani Bekuti da joj više ne dobacuje, folk zvezda rešila je da se obračuna i sa Marijom Šerifović koja je često proziva!

Donedavno je stoički trpela sva dobacivanja na njen račun, ali je sada pripretila Mariji da se smiri i prestane da se šali na njen račun! Kako otkriva naš izvor iz produkcije, Marija je tokom snimanja sve vreme dobacivala pevačici:

“Ajde Viki, nemoj molim te ti da komentarišeš više! Rekla si šta si rekla, ti, ženo, tako možeš do ujutru! Skrati to malo, ionako ništa pametno ne kažeš”, opomenula ju je Mara, a Viki je kao oparena ustala sa stolice i odbrusila joj:

“Slušaj me sada, Marija, što sam ćutala, ćutala sam! Pa ja vas puštam, ali sad je previše! Nemoj da se smeješ jer nije smešno nimalo! Ti si očigledno pod zaštitom, tebe štiti Popović i zato se tako ponašaš! Možeš da pričaš kad hoćeš, šta hoćeš i koliko hoćeš! Dolaziš kada hoćeš! Sada ja pričam i molim vas da se niko ne meša! Ovako više neće moći, jer neću da ćutim više!”

Kad je Viki rekla šta je imala, nastao je muk na snimanju Zvezda Granda, a kako nam navodi izvor sa lica mesta, sve do kraja snimanja situacija je bila vrlo napeta.

Svet