APSOLUTNA DOMINACIJA U ZVEZDAMA GRANDA: Sedmoro kandidata iz Bosne i Hercegovine uspjelo da se plasira dalje

188

Od 13 kandidata koji su se predstavili u večerašnjoj emisiji prvog kruga, sedmoro kandidata je uspelo da se plasira u sledeće kolo “Zvezda Granda”. Pored mladih kandidata koji se se nisu dobro spremili za veliku scenu bilo je i onih koji su briljirali i koje je žiri nagradio dugim aplauzima.

U ovoj epizodi je Tajanstveni član žirija uspeo da isprovocira članove žirija, a posebno je iznervirao Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović. U jednom momentu je napao Šerifovićevu zbog načina na koji je komentarisala kandidate i optužio je da je veoma stroga. Raspravu je prekinuo Saša Popović i rekao da je malo preterao. Skriveni član žirija je nastavio da ruši očigledno svoje predrasude, a u pitanju je bio Dragan Kojić Keba.

Aca Lukas ponovo je nasmejao publiku kad je u jednom momentu stavio prste u struju i glumio udar. To nije bilo bezazleno za Jelenu Karleušu koja se uplašila za svog kolegu iz žirija ali kad je shvatila da je šala samo se nasmejala. Mnogi kandidati pokazali su neverovatnu želju da postanu zvezde, a jedan od njih je talentovani momak koji je došao sa štakama da peva zbog povrede.

Žiri je odlučio da u sledeći krug prođu sledeći kandidati: Emelin Fetić, Adnan Nezirov, Marko Bašić, Mila Miletić, Vesna Trubić, Ajla Krupić i Elmedin Kadrispahić. Čestitamo i želimo im puno sreće u nastavku takmičenja!