Dejan Jelača:“Moja prva nagrada u Americi“!

162

Malo je onih, koji iz Srbije odu u Ameriku da ostvare svoj san.Jedan od rijetkih, koji je uspio da se ostvari u ovoj dalekoj zemlji je glumac Dejan Jelača, koji je, vjerovali ili ne, proglašen za najboljeg glumca ovog kontinenta.

„Dobiti nagradu za najboljeg glumca u Americi a pritom ste stranac nije mala stvar . Veliko priznanje I potvrda da ovo što radim vrijedi I nema granica“-kaže ponosno Jelača.

Kako smo saznali, u pitanju je filmski festival u Virginiji I nagrada je za ulogu u filmu “ Blossoms of Faith” gdje je, po prvi put, Jelača igrao Amerikanca.

„Iznenadio sam se jer ovo zaista nisam očekivao. Moram da vam priznam da su mi suze krenule od sreće . Poslijeviše od jedne decenije u Njujorku, proglašen sam za najboljeg glumca i to za prvog odigranog Amerikanca. Mnogima se to nikada i ne desi, koliko god veliki glumci bili“-tvrdi Jelača.

Obzirom da je ovo prilika, koja se nije ukazala ni jednom našem glumcu, koji je otišao u Ameriku da ostvari svoj san, pitali smo Jelaču, da nam objasni kakav je to osjećaj?

„To je nevjerovatan je osjećaj, zaista.Teško je to opisati . Kada su mi javili na trenutak sam pomislio da je u pitanju šala mojih prijatelja . Ova nagrada mi otvara mnoga vrata , drugačiji tretman I položaj . A poslijedodjele nagrade uslijedili su pozivi za nove projekte . Tako da za par dana počinjem da snimam jednu romantičnu dramu“-otkriva nam Jelača za kraj razgovora.