NOVI KLINCI NIKOGA NE OSTAVLJAJU RAVNODUŠNIM

256

Večeras novo izdanje najpopularnijeg muzičkog takmičenja za klince i klinceze do 15 godina, „Neki novi klinci“ je u novom terminu od 20.50 sati na programu OBN TV

Potraga za novom muzičkom zvjezdicom se nastavlja i u petak 16.12.2016. u muzičkom show Neki novi klinci koji je na programu OBN TV od ove sedmice u novom terminu od 20:50h
Uz savjete žirija koji je i ove sedmice u stastavu: Nemanja Stevanović, Nadica Ademov, Bojan Marović, Marina Tadić, Topalko i Ivana Selakov kandidati će nastojati da prevatziđu tremu i što bolje otpjevaju numeru kojom su odabrali da se predstave.
U tome će im svakako i velika podrška biti i voditeljski duo Sanja Ćulibrk i Milan Mitrović.
120 minuta, koliko će i ovoga petka Neki novi klinci trajati gledaoci će moći uživati uz igru i pjesmu sa svojim mezimcima i njihovim interpretacijama jer male zvijezde spremne su da zasijaju na sceni u punom sjaju.
Ovo je deset novih klinca i klinceza koje gledamo i slušamo u novom izdanju Nekih novih klinaca su:

MELIKA ČERGIĆ ima 12 godina I dolazi iz Banovića. Melika voli pjesmu i ples. Njn muzički uzor je Marija Šerifović. Za sebe kaže da je Vrijedna, odgovorna I uporna ali I impulsivna.
PJESMA-JOŠ VEČERAS PLAKAĆU ZA TOBOM-Aleksandra Prijović

MIA SMILJANIĆ ima 12 godina i dolazi iz Surčina. Mia ima još jedan talenat ona svira violinu. Za sebe kaže da je vesela devojčica.
PJESMA-JA VOLIM SVOJ GREH-Marija Šerifović

JASMINA ATANASOVA ima 13 godina I dolazi iz Kavadaraca, Makedonija.
PJESMA-NIJE NAM SE DALO-Maja Marković

NIKOLA GOLUBOV ima 13 godina i dolazi iz Zemuna. Nikola pored mzike voli i sport. Uzor mu je Džon Ledžend. Za sebe kaže da je društven, zabavan, vrijedan i uvijek nasmijan. Mane su mu što je pričljiv i tvrdoglav
PJESMA-Umirem sto puta dnevno- Toni Cetinski

ALEKSANDRA MITROVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Beograda. Njena interesovanja su pjevanje, igranje, crtanje i gluma. Uzori su joj Jelena Tomašević i Marija Šerifović a vrline što je dobra, umiljata i nježna a mane to što se brzo ljuti.
PJESMA-Reka bez imena- Marija Šestić

GORAN DIMIĆ ima 11 godina I dolazi iz Žablja. Njegov idol je Šaban Šaulić. Goran za sebe kaže da su mu vrline što je pošten, poslušan i dobar učenik. A manom smatra to što se previše igra. U slobodno vrijeme uči da svira klavijature i pomalo igra fudbal.
PJESMA-Oprastam joj- Šerif Konjević

MILICA MLADENOVIĆ ima 13 godina i dolazi iz Niša. Miica se bavi sinhronim plivanjem i pjevanjem. Njen uzor je Aleksandra Kovač. Za sebe kaže da je Iskrena ali i razdražljiva.
PJESMA-VLAK-Aleksandra Radović-Zana
MARIJA VASILJEVIĆ ima 12 godina i dolazi iz Knjaževca. Voli da pjeva ali i da voli rolere i bicikl. Njen idol je marija Šerifović. Ona je uporna , istrajna i druželjubiva ali ne voli kod sebe to što dugo spava.
PJESMA-Pametna i luda- Marija Šerifović

LENA PETKOVIĆ ima 12 godina i dolazi iz Novog Sada. Interesuju je igranje i ples. Uzor joj je Nina Badrić. Za sebe kaže da je dobra osoba koja zna da čuva tajne ali da je pomalo brzopleta.
PJESMA-PRAVA STVAR-Nina Badrić-Zdravko Čolić

AMNA JUSIĆ ima 14 godina i dolazi iz Tuzle. Njeni muzički uzori su Marija Šerifović i Kaliopi. Za sebe kaže da je plemenita i perfekcionista, a mana joj je što je tvrdoglava.
PJESMA-MELANHOLIJA-Jelena Tomašević