SVI KONCERTI RASPRODATI: Bubi premašio sva očekivanja, američka publika oduševljena

404

Najoriginalniji pjevač Grand produkcije Ermin Redžić Bubi ima armiju fanova u Americi. Njegovi koncerti ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Obara rekorde i puni dvorane čak i više nego neke velike zvijezde a ponaša se skromno, što publiku oduševljava. Nakon koncerta ostaje satima da se slika sa fanovima što publiku posebbno iznenađuje a onda iz aviona ide direktno na binu na naredni koncerti i time pokazuje veliku profesionalnost i pravi odnos prema svojoj publici.

U Grandu su oduševljeni njegovim radom i trudom i sad je već jasno da je BiH dobila nekog ko će biti velika zvijezda u pravom smislu te riječi. U Americi ga svi porede s Merlinom , jer je on jedini pjevač koji ima glas poput velikog čarobnjaka Dine a Bubi i ne krije da mu je čarobnjak jedan od najdražih umjetnika koje poznaje u životu.

Bubijev svaki koncert rasprodat je unaprijed a pjesma “Moja si krv u venama” postala je veliki hit. Za Novu godinu Bubi nastupa u Americi a nakon toga očekuje ga nastup u Beču odakle započinje turneju po Austriji.

Pogledajte dijelic atmosfere sa koncerta u St. Louisu gdje je Bubi sasvim očekivano odusevio publiku.




e-turneja.com