Rule:Pjesmu sam prepevao iz poštovanja prema Ninu Rešiću, ali mi je žao što…

244

Kažu da voljeni ljudi nikada ne umiru, što se i potvrdilo i u slučaju popularnog pjevača Nina Rešića, čije se ime sa poštovanjem pominje i deset godina poslijenjegove smrti.

U dokaz toj priči ide i činjenica da se Nino sve ćešće pominje u posljednje vrijeme, kao i to da je njegov kolega Zoran Jagodić, poznatiji kao Rule, nedavno prepevao njegovu pjesmu „Zbogom mala“, u znam sjećanja na Nina.

„Mnogi su se iznenadili što sam prepevao tu pjesmu, jer u svim kafanama se pevaju neke druge Ninove pjesme, poput „Udahni duboko“ ili „Usne vrele kao žar“, ali mene ova pjesma posebno asocira na Nina.Sećam se da je vrlo često i rado pjevao kada smo sedeli privatno, na nekim našim zabavama i zato sam se iz poštovanja prema njemu, odlučio baš za ovu pjesmu“-kaže Rule.

Ono što je zanimljivo je i činjenjica da se Rule kaje zbog jednog propusta, kada je u pitanju snimanje spota za ovu pjesmu!

„Da, jako mi je žao što je došlo do jednog propusta na snimanju tog spota.Bilo bi lijepo da smo pozvali Ninovu kćerku Sandru, koja je takođe pjevačica, da se pojavi u spotu, obzirom da je spot zamišljen tako da se u njemu pojavljuju neke kolege, ali eto, nikom niko se nije setio toga prije, nego tek nakon snimanja, da smo trebali i Sandru pozvati“-priznaje Rule.

Za razliku od originala, aranžman u obradi je malo izmenjen, a kako pjesma zvuči u Ruletovom izvođenju, poslušajte u nastavku: