Jana dobila ozbiljnu konkurenciju…Pogledajte o kome se radi!

319

Od kako se pojavila na estradnom nebu, Jana Todorović pali i žari po klubovima širom regiona i dijaspore.Iako su mnoge do sada pokušale da joj pomute slavu, ni jednoj do sada to nije pošlo za rukom, ali kako sada izgleda, Jani se ite kako ljulja dno pod nogama, jer su sve glasnije priče da prava konkurencija dolazi, a zove se Aja Dolar.

U pitanju je atraktivna crnka za koju se ne zna da li bolje pjeva ili izgleda.Aja živi u Njujorku, a trenutno se nalazi u Beogradu gdje snima dvije nove pjesme koje potpisuju Damir Handanović i Marina Tucaković, koje će izaći pod etiketom „Grand“ produkcije.

Ova lijepa mlada dama mami uzdahe muškaraca gdje god se pojavi, a oni koji su imali prilike da je slušaju uživo, kažu da neodoljivo potseća na popularniju koleginicu Janu.

Da li je došlo do smjene generacija na našoj estradi i da li će Aja zaista pomutiti Janinu popularnost, pa čak postati i popularnija od starije koleginice, ostaje nam da vidimo.Za sada je sigurno da su komentari o Aji ite kako pozitivni, kako od kolega, tako i od publike i novinara.Pa neka je sa srećom!