Nemanja Staletović je uspješan pjevač, a da vidite tek čime se bavi njegova žena!

270

nemanja-staletovic-2

Kažu da iza uspješnog muškarca uvijek stoji uspješna žena, a na primjeru pjevača Nemanje Staletovića i njegove supruge uspješne manekenke Andjele Vlahović se to očigledno i vidi.

Naime, nekoliko puta smo pisali o tome kako je Andjela uspješna u svijetu manekenstva, a obzirom da se poslijeporođaja povukla i sa piste, odlučila je ipak da pokrene posao sličan onom koji je radila, pa je dizajnirala liniju haljina.

andjela-4

andjela-3

andjela-2

andjela-1

Kako smo saznali, u pitanju su visoko kvalitetni materijali, a veliki dio haljina je ručni rad, koji većinom Andjela, uz pomoć djevojaka koje rade u njenom ateljeu, sama radi.

Pored haljina, Andjela izradjuje još neke odevne predmete, a sve to možete videti na njenoj FB stranici:

https://www.facebook.com/AngeliqueDressesOfficial/

Obzirom da je ona Nemanji bila velika podrška kada je krenuo u profesionalne pjevačke vode, zanimalo nas je da li joj on sada uzvraća tu podršku:

„Andjela se konsultovala samnom, prije nego što je ušla u taj posao.Svakako da sam bio za to i da sam joj podrška, jer ona je bila veoma uspješna u svijetu manekenstva i svakako da vjerujem da će i u novom poslu biti isto tako uspješna“-rekao je Nemanja.

nemanja-staletovic-1

Obzirom da je Andjela jedna od naših najuspešnijih i najlepših manekenki, ne čudi što će baš ona biti zaštitni znak ovog brenda.