NEKI NOVI KLINCI – NOVO IZDANJE NA OBN TV

364

Sedmo izdanje muzičkog showa Neki novi klinci i ovoga petka donosi nevjerovatno talentovane klince koji svojim raskošnim glasovima nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Žiriju neće biti ovoga petka lako odabrati one koji trebaju proći dalje jer ova grupa mališana koja će nastupiti posjeduje nevjerovatan talenat.

klinci

Gledaoci će moći vidjeti novih deset kandidata. Uz savjete strogog, ali pravičnog žirija koji je ovoga puta u stastavu: Bane Mojićević, Marina Tadić, Haris Berković, Ivana Selakov, Rada Manojlović i Topalko kandidati će nastojati da prevatziđu tremu i što bolje otpjevaju numeru koju su odabrali da se predstave.

Voditeljski duo će i u 02.12.2016. bodriti kandidate i za gledaoce praviti dobru atmosferu zajedno sa žirijem.Maryana Katić i Nikola Bokun će svojim novim pjesmama doprinjeti mladenačkom naboju koji će vladati u studiju.

U petak će nastupiti sljedeći kandidati:

ANĐELIJA BAJIĆ koja ima 8 godina i dolazi iz Beograda. Anđelija igra folklor, svira violinu i pjeva. Ona voli narodnu muziku . Za sebe kaže da je dobra, harizmatična, muzikalna i vesela.
Pjeva:“Alaj mi je večeras po volji“- Olivera Katarina

MINA ILIĆ ima 14 godina i dolazi iz Niša. Njen muzički uzor je Ceca. Za sebe kaže da je druželjubiva kao i da voli da pjeva.
Pjeva:“Otplovimo“- Ivana Selakov

ARMIN KELECIJA ima 14 godina i dolazi iz Mostara. Armin svira harmoniku I trenira karate. Muzički uzor mu je Šaban Šaulić. Za sebe kaže da je dobar ali da ponekad brzopleto postupa bez obzira na posljedice
Pjeva: “Grana od bora”- Safet Isović

SAMRA KARIŠIK ima 1 0godina i dolazi iz Sarajeva. Kada ne pjeva Samra svira klavir. Uzor joj je Jelena Tomašević.
Pjeva:”Iza osmeha”- Sanja Vučić
SLAĐANA JOVANOVIĆ ima 13godina i dolazi iz Novog Sada. Njen muzički uzor je Marija Šerifović. Vrlina joj je što je nestrpljiva.
Pjeva:”Da si nekad do bola voleo”- Ceca

PETAR JANEV ima 15 godina i dolazi iz mjesta Negotino, Makedonija.
Pjeva:”Jedina”- Toše Proeski
IRENA USEINOVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Aleksinca. Njeni hobii su čitanje knjiga i manekenstvo. Za sebe kaže da je iskrena, komunkativna i inteligentna ali i direktna. Njen muzički uzor je Marija Šerifović
Pjeva: „Za moje dobro“- Tanja Savić

SARA ZDRAVKOVIĆ ima 13godina i dolazi iz Novog Sada. Sarini hobii pored pjevanja su ples i slikanje. Ona nema muzički uzor. Talentovana je i uporna ali i ona je tvrdoglava.
Pjeva: “Ne dam na tebe” – Jelena Tomašević

MILENA NOJIĆ ima 14godina I dolazi iz Pasjana, ( selo pored Gnjilana). Pored pjevanja Milena trenira odbojku. Njen pjevački uzor je Jelena Tomašević. Vrline su joj što je društvena i pozitivna a mana što je tvrdoglava.
Pjeva: “Mojoj majci”- Hanka Paldum

JOVANA ŠOBOT ima 14godina i dolazi iz Bosanskog Petrovca. Voli da pleše. Njeni muzički uzori su Marija Šerifović i Jelena Tomašević. Ona je humana, vrijedna ali i odgovorna.
Pjeva: „Ima jedan svijet“- Zorica Kondža

Novo izdanje muzičkog showa „Neki novi klinci“ na programu OBN TV je 02.12.2016. od 20:00