Tuzlak koji je plakao u Grandu otvorio dušu: Socijalni sam slučaj, živio sam u kući bez struje, djevojke su me odbijale jer nemam novca!

599

Almir Zukić je Tuzlak koji se ove subote pojavio u Zvezdama Granda, a vjerovatno će svima ostati u pamćenju, jer je plakao, nakon što je dobio taster za prolazak. Jelena Karleuša je sve iznenadila, kada je rekla kako se pokajala što nije glasala za njega, jer vidi kako je riječ o kulturnom i poštenom mladiću, te da dugo u Grandu nisu imali tako skromnu osobu. Almir se oglasio putem Facebooka i objavio svoju tužnu životnu priču.

100870_1capture-20161129-123803

Almir Zukić ne krije kako ga život nije mazio, te da je prošao kroz trnje. Živio je u kući bez struje, a školske obaveze je obavljao uz svijeću. 100870_2capture-20161129-124036

– “Svi su sad tu… Podržavaju me, a kad sam podršku najviše trebao, niko nije bio uz mene. Ja sam momak koji je prošao mnogo trnja da bi stigao do nekud i to me sve dovelo do ovdje. Trudio sam se, bio sam siromašan, socijalni slučaj. Ne krijem – vanredno sam završio osnovnu školu, vječito se trudio. Niko nije htio biti sa mnom, niko nije vjerovao u mene, a sada su svi tu… Djevojke koje sam želio, odbijale su me zbog mog finansijskog stanja, patio sam u životu. Sasvim sam, druge su mi slamale srce varajući me, a svaku sam iskreno volio. Furale su me, a sada su tu. Svi su sada tu.

 

Živio sam u trošnoj kući osam godina i bez struje – patio sam, učio pod svijećom, dok su drugi uživali. Sada su svi tu, ali opet hvala svima, volim vas. Želim da svi znaju moju istinu. Moj život je jako gorak i usamljen sam i sada, ali nema veze, ja sam na to navikao… Navikao sam da osobe u koje vjerujem i volim odu i okrenu leđa.

 

Ja nisam zvijezda, ja sam običan momak, koji je patio i još pati, ali jednog dana možda i ja dočekam sreću, ali možda. Volim vas sve. Mnogo.  I nije mi jasno zašto svi misle da će moj nastup na Zvezdama Granda biti upamćen da niko u historiji Zvezda Granda nije pokazao toliko srca u tome što radi? Ipak, hvala vam, ja vas sve mnogo volim“, napisao je mladi Almir status i naišao na podršku prijatelja.

Izvor:Ekskluziva.ba

Jasmin.T/E-Turneja.com