PROMJENE U ZVEZDAMA GRANDA: Šerif Konjević postaje stalni član žirija

212

I dok mnogi pokušavaju da ga degradiraju, on ide dalje i ruši mostove nepovjerenja, laži i neistina. Jeste Šerifo Konjević pomalo teškog karaktera ali mnogo upravo boli njegova iskrenost. Njegova zajednička fotografija sa Sašom Popovićem uzdrmala je društvene mreže a Šerif otkriva pozadinu te fotografije koja krije nevjerovatnu priču.

serif

– Mene dugo nije bilo u Grandu. Saša i ja nikada nismo sjeli i pogledali jedan drugog u oči i raspravljali o svemu. To nam je obojica bila velika greška. Nakon našeg razgovora prije par dana saznao sam mnogo toga, npr. da su neki ljudi koje sam smatrao dobrim prijateljima govorili njemu šta će ti Šerif u Grandu. U Grand sam otišao jer me Lukas pozvao , ja i on uskoro trebamo da snimimo jedan duet i nadam se da ćemo to ubrzo realizirati – priča Šerif i dodaje:




– Jedan kandidat je pjevao moju pjesmu i onda me Saša zamolio da sjednem na njegovo mjesto i dam svoje mišljenje. Kada je takmičar otpjevao pjesmu Saša je rekao da i ja trebam izaći na scenu da otpjevam tu pjesmu. Ma napravili smo pravi šou, uskoro ćete to moći gledati na televiziji, nakon svega toga shvatio sam zašto su najgledaniji i najpopularniji.

Ipak, pjevač nam je izbjegao odgovoriti na pitanje da li će postati stalni član žirija, a prema našim informacijama najvjerovatije bi trebao i on sjesti u stolicu sa ostalim članovima žirija. Šerifa i Šabana stalno uspoređuju a i smatraju ih velikim rivalima, već se šuška kako bi Saša preko Šerifa mogao da se osveti Šabanu koji je svojevremeno ogovarao Konjevića u Grandu.

Express