NEKI NOVI KLINCI – NOVO IZDANJE NA OBN TV

546

_dsc1283

Novo izdanje muzičkog showa za klince i klinceze do 15 godina, Neki novi klinci na programu OBN TV je 25.11.2016. od 20:00

Šesto izdanje muzičkog showa Neki novi klinci i ovoga petka donosi spoj mladosti i talenta. Gledaoci će moći vidjeti novih jedanaest kandidata, ali će samo najtalentovaniji proći u naredni krug takmičenja i imati šansu da postanu jedna od najmlađih zvezda „Grand produkcije“. U tome će pomoći strog, ali pravičan žiri koji će ovoga petka činiti: Bane Mojićević, Marina Tadić, Haris Berković, Ivana Selakov, Rada Manojlović i Topalko.

Voditeljski par Sanja Ćulibrk i Milan Mitrović će bodriti kandidate i za gledaoce praviti dobru atmosferu zajedno sa žirijem.
Mirza Selimović će svojim novim „Imaš me“ doprinjeti mladenačkom naboju koji će vladati u studiju.

1.TAKMIČAR
NEJRA FAZLOVIĆ ima 10 godina i dolazi iz Brčkog,BiH. Njen muzički uzor je Marija Šerifović. Nejra pored pjevanja igra i folklor a za sebe kaže da je otvorena, komunikativna i druželjubiva.
Pjevat će: „Naša ljubav“- Luna

2.TAKMIČAR
SNEŽANA SAVIĆ ima 15godina i dolazi iz Sopota. Muzički uzor joj je Snežna Đurišić. Za sebe kaže da je uporna i vrijedna.
Ona pjeva :”Imena mi mog”- Snežana Đurišić

3.TAKMIČAR
ELENA PAVLOVIĆ ima 14godina i dolazi iz Čapljine,BiH. Elena pored pjevanja ima veoma interesantan hobi- ona je mažoretkinja. Ima više muzičkih uzora i ne može da se odluči koga više voli. Kaže da su joj vrline to što je vesela i druželubiva. Pjevat će:”Bred Pit ”- Severina

4.TAKMIČAR
VANJA KNEŽEVIĆ ima 14 godina i dolazi iz Kneževa, BiH. Ona je druželjubiva i uporna i kao i sva naša djeca tvrdoglava. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević.
Pjeva pjesmu:”Ako treba mogu to”- Verica Šerifović

5.TAKMIČAR
NATALIJA NIKITOVIĆ ima 11godina i dolazi iz Aranđelovca, Srbija. Natalija trenira karate, svira klavir i igra folklor. Njen muzički uzor je Milica Todorović. Ona je uporna, snalažljiva i pametna ali tvrdoglava djevojčica.
Pjeva: “Takvi kao ti”- Nina Badrić

6.TAKMIČAR
ANTONIJO RAMČEVSKI ima 11godina i dolazi iz Niša, Srbija. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić. Za sebe kaže da dobro svira harmoniku i voli da pjeva.
Pjevat će:” Otac”- Beki Bekić

7.TAKMIČAR
ANĐELA RISTIĆ ima 13godina i dolazi iz Beograda, Srbija. Anđela voli da pjeva, igra i vozi rolere. Njeni muzički uzori su Avril Lavin i Adel. Anđela je uvijek spremna, odgovorna, brza, sigurna u sebe i mnogo voli da pjevuši. Njene mane su što je ponekad brzopleta.
Ona se predstavlja pjesmom:”Suze za kraj”- Danica Krstić

8.TAKMIČAR
JOVANA PERIŠIĆ ima 8 godina i dolazi iz Kragujevca, Srbija. Voli Jelenu Tomašević i njene pesme. Voli da pjeva i da se igra.
Pjeva:“Žubor voda žuborila“- izvorna

9.TAKMIČAR
IVONA DAMJANOVIĆ ima 14godina i dolazi iz Sombora, Srbija. Njeni hobiji su pjevanje pop i tradiconalnih pjesama, sviranje violine, jednom riječju muzika. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Ivona za sebe kaže da je uporna i vrijedna, izuzetno muzički talentovana , emotivna i odlična učenica. Mana joj je što je ponekad brzopleta.
Pjeva:”Ime moje”- Jelena Tomašević

10.TAKMIČAR
ERDIJAN MORINA ima 13godina i dolazi iz Kostolca, Srbija. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić. Pored pjevanja Erdijan voli da igra i fudbal. Vrlina mu je što je poslušan a mana što je stidljiv.
Pjeva pjesmu:”Ne dam ovo malo duše”- Zorica Brunclik

11.TAKMIČAR
ELENA NAUMOVA ima 12godina i dolazi iz Štipa,Makedonija.Pjeva pjesmu :“Tvojte oči sine“- Tanja Kočovska