ŠIROKO:Darko Lazić nudi hiljade eura za Simketovu pjesmu!

266

darko-lazic

Dok je pravio medijsku pauzu, Siniša Marić Simke izgleda nije gubio vrijeme, a imao je i dovoljno vremena da odabere pravu pjesmu, sa kojom će se vratiti na estradno nebo.Da nije pogrešio, govori i činjenica da je za Simketovu pjesmu zainteresovan i njegov popularniji kolega Darko Lazić.

Naime, prema pričama koje su došle do nas, Simke je, gostujući u jednoj diskoteci zajedno sa Darkom, pustio pjesmu kolegi, koji se oduševio istom.Obzirom da je tražio tri puta da je čuje, poslijenekog vremena zamolio je Simketa da mu proda pjesmu.

simke-3

„Darko je bio toliko oduševljen pesmom, da nije pitao za cifru, samo da mu Simke ustupi istu.Međutim, Simke nije pristao na to“-kaže dobro upućena osoba, koja je bila na licu mjesta.

Kako smo saznali Darko nije odustajao nekoliko dana, pa je Simketa pozvao i sutradan sa novom ponudom, dajući mnogo više novca nego što pjesma zaista košta, ali Simke nije poklekao.

Na kraju, Darko je ponudio Simketu da tu pjesmu snime i kao duet, što manje popularan kolega ipak nije pristao.

Zašta se Darku svidjela toliko pjesma, saznaćemo za dvadesetak dana, kada se planira promocija Simketove pjesme, koja nosi naziv „Od ponedeljka“!