Vedad Ibišević oduševljen Emirom Habibovićem!

236

emir-habibovic-i-vedad-ibisevic

Kako stoje stvari, Emir Habibović polako ali sigurno osvaja gdje god se pojavi.Tako je bilo i prošle nedjelje u Sarajevu, gdje je gostovao u jednoj radio stanici, posle čega je krenuo na ručak sa prijateljima u jedan restoran na Baščaršiji.Međutim, baš tada se desilo nešta šta nisu planirali.

Emir vjerovatno nije ni znao koliko ga vole u Sarajevu, sve do trenutka dok nije zakoračio na Baščaršiju.Na svakom koraku su ga zaustavljali ljudi u želji da se slikaju sa njim ili ga nešta pitaju, ali najveće iznenađenje se desilo kada je Enes nekoliko metara od sebe primjetio proslavljenog bosanskog fudbaler Vedada Ibiševića.

emir-habibovic-4

Obzirom da prati fudbl, Emir mu je prišao i ispričao se sa njima, poklonivši mu svoj cd, a Vedad mu je obaćao da će ga poslušati, napomenuvši da je čuo kako Emir dobro pjeva.

„Svakako da prija kada te jedan takav čovek i uspješan fudbaler pohvali.Iskreno se nadam da će biti prilike da mu pevam “-rekao nam je zadovoljno Emir.

emir-habibovic-3

Njegova pjesma „Mali dječak moj“ je za kratko vrijeme postala jako slušana, a kako smo saznali, Emir već priprema novu pjesmu.Ukoliko nastavi ovako, Emir će vrlo brzo postati jedan od najpopularnijih naših pjevača.